Bijscholen: gebruik de calculator volledig

Bijscholen: weet u zeker dat u alle ins en outs van de calculator kent?

Bijscholen geen gefrustreerde mensen meer
Zit u of uw medewerker ook met de handen in het haar?

Bijscholen: Uit reacties van klanten blijkt dat veel van hen het Excelprogramma Verblijfskostenvergoeding nog niet ten volle gebruiken. Er zijn meer functies en mogelijkheden dan sommige mensen denken. Vaak komt dit doordat zij de handleiding niet lezen. Hier kan ik mij wel iets bij voorstellen. Ook ik heb niet altijd zin om lappen tekst door te spitten.

 Bedrijf langs gegaan

Laatst was ik bij een transportbedrijf dat nog niet lang geleden de Pro Totaal Maand had aangeschaft. Tineke gebruikte de calculator helemaal nog niet. Op haar verzoek ben ik bij dit bedrijf langsgegaan en heb de calculator uitgelegd. Na anderhalf uur had ze het volledig onder de knie. Tineke verwachtte met deze uitleg vele uren per week te kunnen besparen. De verrassing was voor haar o.a. de mogelijkheid om de km vergoeding voor het gebruik van de eigen auto te berekenen.

Ook de optie voor het berekening van diverse vergoedingen vond zij handig, omdat ze hiermee eventuele bekeuringen kan vermelden door eenvoudig een – (min) voor het bedrag te zetten. Maar ook vond ze het mooi, dat ze eigen functies kan toevoegen. De urenverantwoording voor de chauffeur en voor de boekhouder had ze nog niet opgemerkt. Tijd voor tijd gebruikt ze nog niet, maar bij een vraag van een chauffeur kan deze functie altijd per chauffeur aangezet worden.

In de uitgespaarde tijd

In de uitgespaarde tijd kan ze vele andere dingen doen door bijscholing
In de uitgespaarde tijd kan Tineke Leuke dingen doen

Waar ze eerder verschillende Excelsheets gebruikte kan ze na het bijscholen alle berekeningen met slechts één programma. Door maar één keer de begintijd en de eindtijd in te vullen komt er zoveel informatie tevoorschijn dat het gebruik van de calculator veel tijd bespaart en veel nieuwe inzichten geeft. In de uitspaarde tijd kan ze vele andere dingen doen waar ze anders geen tijd voor zou hebben gehad.

We zijn o.a. ook bij nog een ander bedrijf geweest voor een gedegen bijscholing zie hier het relaas

Wil u ook alles wat mogelijk is uit het programma halen?

Wij nodigen u hierbij uit om bij ons langs te komen voor een uitgebreide uitleg in de vorm van een workshop. Wij kunnen ook bij u langskomen, zodat u in uw eigen omgeving en op uw eigen computer de ins en outs van de calculator leert kennen. Binnen 1 á 2 uur bent u volledig op de hoogte.
Ook kan het handig zijn de workshop door twee of meer personen te laten volgen, zodat meer personen met de calculator kunnen werken. Als de persoon die de kennis van de calculator heeft, overgeplaatst wordt, langdurig ziek wordt of vertrekt, heeft u niet direct een probleem.

Met de workshop kunt u tenslotte voldoen aan uw verplichting tot bijscholing voor uw medewerkers. Bijscholing is sinds 1-7-15 verplicht en zit in de wet verankerd. Personeel kan juridisch niet ontslagen worden als er geen bijscholingsprogramma is. Bovendien is bijscholing voor de belasting aftrekbaar.

Ons tarief is € 35.00 per uur plus eventuele kilometervergoeding en reistijdvergoeding.

Maak direct een afspraak op een tijd dat u het meeste schikt.