Corporate Edition

Corporate Edition

Corporate EditionOnze huidige versies van het programma verblijfskostenvergoeding beroepsgoederenvervoer Basic + en Pro Totaal zijn uitsluitend bestemd voor gebruik voor de afdeling binnen de organisatie van de gebruiker waarvoor de programmatuur is aangeschaft en voorts slechts voor gebruik ten behoeve van een enkele klant van de gebruiker.

Gebruik van de programmatuur voor meerdere afdelingen, filialen, voor andere bedrijven of meerdere klanten van de gebruiker is niet toegestaan.
Hiervoor hebben wij de Corporate Edition.

handige tool

Wij kunnen ons voorstellen dat u onze calculator een handige tool vindt om in al uw vestigingen te gebruiken. Voor u zou het makkelijk zijn wanneer wij aan alle vestingen ondersteuning kunnen verlenen. en dat alle vestiging een nieuwe calculator krijgen als daar noodzaak voor is. Mochten er collectief vragen of onduidelijkheden ontstaan dan communiceren wij de corperate editie naar alle vestigingen.

Alle vestigingen

worden als zelfstandige klanten gezien. Alleen de licentie facturatie is een geheel. De vestigingen krijgen na betaling van de licentie allemaal een nieuwe licentiecode.
Dat scheelt een hoop communicatieonduidelijkheden als dat via slechts één tussenpersoon zou lopen waarmee wij contact moeten onderhouden.

6 zekerheden

1. ten eerste is er voor u geen meer werk met de zakelijke editie
2. De berekeningen zijn gelijk en uniformeel
3. Bij een nieuwe cao krijgen alle vestigingen een nieuwe geüpdatete calculator
4. Na een collectieve betaling krijgt elk filiaal een nieuwe licentiecode
5. Elk filiaal zien wij als een apart bedrijf wat betreft ondersteuning.
6. Opent u een nieuw Filiaal kan deze de calculator ook krijgen.

Graag maken wij een passende offerte voor u. Stuur ons een mail of via ons contactformulier