Garantie

Ruime garantie: een veilig gevoel! Bij het kopen via internet kan

het geleverde product afwijken van uw verwachtingen. Maar met onze ruime garantie bepalingen beperken wij uw risico en weet u precies waar u aan toe bent!

GARANTIEBEPALINGEN

Niet goed- geld terug garantie

Als de V.K.V. calculator binnen een maand na aankoopdatum niet aan uw verwachting voldoet, krijgt uw van ons de aanschafprijs terug.

garantieU geeft ons per e-mail aan dat u in aanmerking wilt komen voor de garantieregeling. Wij controleren dan of u over de aangegeven periode recht heeft op die teruggave.

Uw beroep op de garantieregeling dient binnen een maand na aankoopdatum door ons zijn ontvangen.

Het enige dat wij van u verwachten is dat u de calculator van uw computer syste(e)m(en)verwijdert op een dusdanige manier dat deze niet meer te gebruiken is

Graag vernemen wij van u welke de reden is dat de calculator niet aan uw verwachting voldoet (dit is niet verplicht). Het helpt ons wel om ons product nog beter te maken.

Jaclang CAO-Online garandeert gedurende een jaar vanaf de aanschafdatum van de calculator(s) het volgende. De calculator(s) werkt/werken op computersystemen die probleemloos functioneren met Microsof Office Excel 2003.

Jaclang CAO-Online garandeert dat de door haar geleverde calculator(s) volstrekt vrij is/zijn van computervirussen. Jaclang CAO-Online. garandeert echter niet dat de door haar geleverde calculator(s) geen gebreken vertoont/vertonen voor wat betreft het materiaal en functioneren.

Buiten de hiervoor genoemde garanties verleent Jaclang CAO-Online geen andere garanties. Jaclang CAO-Online garandeert niet dat de calculator(s) geschikt is voor bepaalde toepassingen die buiten het bestek van de handleiding vallen.

Inderdaad: verder geen kleine lettertjes. Niet goed, geld terug, zonder speciale condities of voorwaarden. Wat let u nog?

Zie de Algemenevoorwaarden artikel 6