Garantie

Ruime garantie en een veilig gevoel!

Bij het kopen via internet kan het geleverde product afwijken van uw verwachtingen. Maar met onze ruime garantie bepalingen beperken wij uw risico en weet u precies waar u aan toe bent!

GARANTIEBEPALINGEN

Niet goed- geld terug garantie

Als de V.K.V. calculator binnen een maand na aankoopdatum niet aan uw verwachting voldoet, krijgt uw van ons de aanschafprijs terug. (geldt alleen voor de 12 maanden versies)

garantieU geeft ons per e-mail aan dat u in aanmerking wilt komen voor de garantieregeling. Wij controleren dan of u over de aangegeven periode recht heeft op die teruggave.

Uw beroep op de garantieregeling dient binnen een maand na aankoopdatum door ons zijn ontvangen.

Het enige dat wij van u verwachten is dat u de calculator van uw computer syste(e)m(en)verwijdert op een dusdanige manier dat deze niet meer te gebruiken is

Graag vernemen wij van u welke de reden is dat de calculator niet aan uw verwachting voldoet (dit is niet verplicht). Het helpt ons wel om ons product nog beter te maken.

Jaclang CAO-Online garandeert gedurende een jaar vanaf de aanschafdatum van de calculator(s) het volgende. De calculator(s) werkt/werken op computersystemen die probleemloos functioneren met Microsof Office Excel 2003.

Jaclang CAO-Online garandeert dat de door haar geleverde calculator(s) volstrekt vrij is/zijn van computervirussen. Jaclang CAO-Online. garandeert echter niet dat de door haar geleverde calculator(s) geen gebreken vertoont/vertonen voor wat betreft het materiaal en functioneren.

Buiten de hiervoor genoemde garanties verleent Jaclang CAO-Online geen andere garanties. Jaclang CAO-Online garandeert niet dat de calculator(s) geschikt is voor bepaalde toepassingen die buiten het bestek van de handleiding vallen.

Inderdaad: verder geen kleine lettertjes. Niet goed, geld terug, zonder speciale condities of voorwaarden. Wat let u nog?

Zie de Algemenevoorwaarden artikel 6