Pro Totaal Verblijfskostenvergoeding

Het geheim van de Pro Totaal verblijfskostenvergoeding berekeningen

Pro Totaal verblijfskostenvergoeding nachtrijden

Dit Pro Totaal verblijfskostenvergoeding, uren en toeslagen programma is het geheim van snelle en juiste berekeningen.

Met minimale data invoer

In de cao transport en logistiek garanderen bovenstaande drie componenten, een minimale invoer van data. Met alleen de begin-, eindtijd en pauze worden complexe berekeningen gemaakt.

Vaak worden verschillende (te veel) Excel sheets gebruikt om uiteenlopende berekeningen te maken. Dat is vanaf nu niet meer nodig.

In één Excel sheet

PRO Totaal verblijfskostenvergoeding

Kortom, met de Pro Totaal verblijfskostenvergoeding per periode van 4 weken, of per maand, heeft u alles in één. Niet alleen de uren maar ook de vergoedingen die uren gerelateerd zijn. Zo ziet u gelijk wat o.a. de verblijfskostenvergoeding is. Zelfs de na “14 uur langer dan 12 uur” regeling wordt toegepast. Hiervoor moet dan de eindtijd kleiner zijn dan de begintijd. Hierdoor voorkomt u handmatige berekeningen.

De Excel sheet Pro Totaal Verblijfskostenvergoeding maakt de juiste berekening

Niet te veel maar precies genoeg informatie.

Met de juiste kolom aan te zetten beschikt u over de gegevens die voor u belangrijk zijn.

Met bijvoorbeeld de tijd voor tijd regeling. Maar ook een pauze staffel zoals in de cao transport en logistiek zijn vastgelegd. Niet alleen deze, maar ook is er een kolom correcties.

Bovendien kunnen er kolommen voor kilometer- en diverse vergoedingen geopend worden. Tenzij u een of meerdere kolommen niet nodig heeft dan zijn deze uit te zetten.

En veel extra’s

Bovendien wordt de 19% nachtvergoeding vanaf 1-7-17 direct bij de uren opgeteld. Gelijktijdig worden de vakantiedagen bijgehouden en automatisch de uren ingevuld bij een vakantie / snipperdag. Net als de feestdagen die als 8 uren geboekt worden. Waarbij gewerkte feestdaguren als 200% worden geregistreerd.

Een werkdag stopt niet altijd om 24 uur

Het maakt hierbij niets uit of dit meer of minder dan de 8 uren is. Zo kunnen ook halve snipperdagen worden opgenomen of zelfs een of een paar uren.
Samenvattend heeft u altijd de juiste berekeningen en informatie bij de hand die u nodig heeft. Precies zoals u die zelf aangeeft.
Stap nu over op dit veelzijdige, makkelijk te gebruiken programma.

Uw voordeel:

gratis 30 dagen onvoorwaardelijke geld terug garantie.

Mocht dit programma niet aan uw verwachtingen voldoen krijgt u direct uw geld terug.