Pro Totaal Verblijfskostenvergoeding

 Het geheim van de Pro Totaal verblijfskostenvergoeding berekeningen

Pro Totaal verblijfskostenvergoeding nachtrijden

Minimale data-invoer, snel en accuraat; dat zijn de drie geheimen van de programmatuur achter de Pro Totaal verblijfskostenvergoeding. Voor het berekenen van diverse vergoedingen wordt In de logistieke sector vaak verschillende Excel sheets gebruikt.

Pro Totaal Verblijfskostenvergoeding maakt aan deze onoverzichtelijkheid een einde. Door alleen de begin-, eind- en pauzetijd in te voeren, voert het programma zelf alle ingewikkelde berekeningen uit. Gemak dient de mens!

Kortom: met de Pro Totaal verblijfskostenvergoeding per periode van 4 weken, of per maand, heeft u alles in één. Niet alleen de uren, maar ook de vergoedingen die urengerelateerd zijn. Zo ziet u gelijk wat o.a. de verblijfskostenvergoeding is. Zelfs de “na 14 uur langer dan 12 uur” regeling wordt automatisch in het programma toegepast.

Informatie

De Excel sheet Pro Totaal Verblijfskostenvergoeding maakt altijd de juiste berekening. Het biedt nooit teveel, maar altijd precies genoeg informatie. Door de juiste kolommen ‘aan’ te zetten, beschikt u ieder moment exact over die informatie welke voor uw bedrijf van belang is. Neem bijvoorbeeld de ‘tijd voor tijd’-regeling. Maar ook een pauze-staffel, gebruikelijk in de CAO transport en logistiek, is hierin opgenomen. Ook kunt u gebruik maken van de kolom correcties. Verder kunnen zijn er kolommen voor kilometer- en diverse vergoedingen te openen. Maar: maakt u geen gebruik van bepaalde vergoedingen (kolommen), dan zijn deze kolommen ook gewoon uit te zetten. Dit vergemakkelijkt de data-invoer aanzienlijk en vermindert de foutenmarge.

Vele extra’s

Vanzelfsprekend wordt de 19% nachtvergoeding (vanaf 1-7-17 ingevoerd) direct bij de uren opgeteld. Gelijktijdig worden de vakantiedagen bijgehouden en worden automatisch de uren bij een vakantie- of snipperdag ingevuld. Ook worden de feestdagen automatisch als een achturige werkdag geregistreerd; waarbij de gewerkte feestdaguren  gelijk als 200%  worden geregistreerd.

vakantietoeslag per 1-1-19

Per 1-1-2019 is de vakantietoeslag veranderd. Om hier een juiste berekening van te maken kost dat veel tijd door het uitzoeken van o.a. weekend werk overuren en allerlei andere toeslagen. dit kan veel beter.
vanaf nu worden deze berekeningen automatisch meegenomen in de Pro Totaal versies.

Een werkdag stopt niet om middernacht

De Pro Totaal kostenvergoeding weet dat een werkdag niet per definitie stopt om middernacht. Het systeem boekt, indien nodig, de uren gewoon door. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of er meer of minder dan acht uren achtereen wordt gewerkt. Het systeem geregistreerd ook halve snipperdagen, of slechts enkele uurtjes netjes door.

Met de Pro Totaal verblijfskostenvergoeding heeft u altijd de juiste berekeningen en informatie bij de hand. Niks moeilijk doen met verschillende registratiesystemen, maar alles precies zo bij de hand zoals u dat wenst. Waarom bent u nog niet overgestapt op ons systeem?

Bestel nu en maak gebruik van onze extra service

Probeer nu, geheel vrijblijvend, de Pro Totaal verblijfskostenvergoeding, en u wilt nooit meer iets anders!