Pro Totaal+

Pro Totaal+ uitbreiding in 4-weken en maandversie

In beide versies van de Pro Totaal is een nieuwe module opgenomen.

Het invullen van de verblijfskostenvergoeding en een urenregistratie was al eenvoudig door alleen het invullen van dede begin-, eindtijd, pauze en een code. Met de nieuwe uitgebreide versie Pro Totaal+ is het nog simpeler. Wij hebben het nu nog eenvoudiger voor u gemaakt. U hoeft helemaal niets meer in te voeren. D.w.z. uw chauffeur levert toch al elke week een urenstaat in. Waarom zou u hem dat niet in een Excel sheet laten doen? Tegenwoordig is bijna iedereen expert met de Smart Phone, iPhone en iPad. Slechts 20 getallen per week invullen, zo eenvoudig is het nu.

Met Dropbox of gewoon via email?

Via Dropbox wordt het wel heel makkelijk.
Door elke chauffeur een eigen map in Dropbox te geven en deze met hem te delen wordt het heel eenvoudig. De chauffeur downloadt eenvoudig een Excel sheet om in te vullen en slaat die op dezelfde locatie in de dropbox op.

Een map in Dropbox

Voor elke chauffeur zet u een kopie van de calculator Pro totaal+, in een map in Dropbox. Bijvoorbeeld in een map ‘chauffeurs’. Als voor alle chauffeurs een calculator in deze map staat, dan maakt u hierin nog een map dat de naam van het jaartal krijgt, bijvoorbeeld 2017. Zo heeft u per jaar per chauffeur een map. Hiermee is de informatie snel te vinden. In deze map, komen de bestanden (sheets) die de chauffeur kan invullen voor elke maand of periode van het jaar. Deel deze map met de chauffeur. Nu kan de betreffende chauffeur de sheet op zijn Smartphone downloaden en via Excel bewerken. Hij vult deze per week, 4 weken of per maand in. De sheet wordt automatisch opgeslagen.

Met een klik op de knop

Een keer per week, per maand of wanneer u maar wilt, opent u de calculator van de chauffeur en de Sheet van de betreffende maand / periode van de chauffeur. Zorg ervoor dat er maar twee Excel bestanden open staan. Beslist niet meer.
Klik op de knop, ‘chauffeurs Data’, dat in elk tabblad staat. Binnen enkele seconden tot minuten worden alle gegevens zorgvuldig overgezet naar de calculator.

Verkeerde sheet

Mocht er toch iets verkeerd zijn gegaan, bijvoorbeeld de verkeerde sheets bij elkaar gezet. Met een klik zijn de invoervelden van de betreffende tabblad weer leeg. Ook kunt u de pauze staffel zo nodig er weer snel in zetten.

Vindt u dit te ingewikkeld? Wij kunnen deze hele structuur voor u opzetten en indien gewenst onderhouden. Mogelijk mogen wij het hele calculatorproject voor u inrichten en bijhouden zodat u zelf nog slechts een controlerende taak hedft.

Vraag naar de mogelijkheden