Ruim duizend euro verdient

Ruim duizend euro verdient door het juiste programma te gebruiken.

EerstRuim duizend euro dacht ik, dat ruim duizend euro verdient, onmogelijk was omdat er al tientallen boekhoudprogramma’s bestaan. Maar na enige tijd Googelen kwam ik er achter. Voor bepaalde toeslagen gecombineerd met uren binnen de beroepsgoederenvervoer zijn er geen, of slechts hele duren programma’s.

Gebruik het programma ‘VKV’

Door gebruik te maken van het programma ‘VKV’ bereken je niet alleen snel de lastige, door de belastingdienst bedachte, aan de CAO beroepsgoedernvervoer gerelanteerde, verblijfskostenvergoeding. Maar ook de nachtvergoeding dat per 1 juli 2017 totaal is veranderd. Doordat je toch al de begin en eindtijd moet invoeren kan je er net zo goed een volledige urenregistratie bij doen. Even begin- en eindtijd invullen en gelijk doorsturen naar de loonadministratie of je boekhouder. Snel een printje maken voor de verplichte urenverantwoording en per pdf naar je chauffeur sturen. En dat in een fractie van de tijd waarin je zelf de berekeningen moet maken, opzoeken en verwerken.

Koop nu een licentie van 18 maanden en begin vandaag nog.

Nu meteen 30 dagen onvoorwaardelijk geld terug garantie. Is dit toch niet het programma wat je zoekt? Je krijgt binnen 30 dagen na een verzoek het geld terug.

Proberen kost dus niets.

Ken je iemand voor wie dit ook interessant is? Deel dit bericht dan even of tag diegene in de reacties

Herkend jij een van de volgende situaties?

Mail of bel ons als je nog vragen hebt:

M Telefoon: 06 15680923
Vaste telefoon:  0320 249331