Gratis seminar demonstratie

Uitnodiging gratis seminar ‘Bespaar op loonadministratie kosten met de VKV calculator’

Wij introduceeren binnenkort de vernieuwde VKV calculator. Een eenvoudig programma om u te ondersteunen in het berekenen van de VerblijfsKosten Vergoeding, toeslagen en uren.

Indien u zelf wil ervaren hoe gemakkelijk het programma werkt en inzicht wil te krijgen in de voordelen die het u op zou kunnen leveren. willen we u (en/of uw collega’s) graag uitnodigen voor een gratis demonstratie seminar.

Gratis seminar demonstratieGratis Demonstratie seminar

‘Bespaar op loonadministratie kosten met de VKV calculator’
Locatie:  Lelystad.
Datum en tijdstip:  19,30 uur

Schrijf u nu in

Samengevat hopen we u te mogen ontmoeten:

Als u naar aanleiding van wat u daar ziet, besluit het programma aan te schaffen, kunt u gebruik maken van een aantrekkelijk korting van 10% op de aanschafprijs.

Meer inhoudelijke informatie over de VKV calculator kunt u vinden op www.verblijfskostenvergoeding.nl. En u kunt natuurlijk altijd contact met mij of mijn collega’s opnemen voor vragen.

Gesteld dat u aanwezig zijn willen zijn bij dit Gratis Demonstratie Seminar. Stuur dan een bericht door middel van een email naar info@jaclang.nl of bel naar 0320-249331 / 06-15680923. Bespaar jaarlijks tot duizenden euro’s op uw administratiekosten. Maak daarom gebruik van dit gratis seminar en ervaar zonder verplichtingen hoe makkelijk dit programma werkt.

Meld u nu aan. De koffie staat klaar

Mocht u niettemin wel geïnteresseerd in een seminar Demonstratie van de calculator, maar u vindt lelystad te ver weg.

Vul dan toch het formulier in. Wij gaan bekijken of wij een Seminar bij u in de buurt kunnen geven als daar genoeg animo voor is.

 

Seminar team

0320-249331 / 06-15680923

seminar@verblijfskostenvergoeding.nl