verblijfskostenvergoeding en uw boekhouder

U moet de urengegevens en verblijfskostenvergoeding van uw chauffeurs, in de transport en logistiek

verblijfskostenvergoeding en uw boekhouder

elke keer de verblijfskostenvergoeding naar uw accountant c.q. boekhouder sturen? Of gewoon naar uw eigen loonadministratie? Deze gegevens moet u altijd zelf eerst, meestal in Excel, invoeren. Hierbij moet u de volgende gegevens aanleveren. Aantal gewerkte uren, vakantiedagen, tijd voor tijd, maar ook, of de uren voor de verblijfskostenvergoeding in aanmerking komen. En nog veel meer. Uw boekhouder moet alle gegevens opnieuw verwerken en berekenen, en soms in meerdere (Excel) bestanden.

minimale invoer

Bijgevolg  kan dit eenvoudiger en goedkoper. Door eenmalige, minimale invoer. Door alleen begintijd, eindtijd, Pauze (dit kan automatisch) en een code. Als u toch wat moet invoeren waarom dan niet tegelijkertijd in een programma waarin alles gelijk wordt berekend. Dit kan u vele uren aan accountant kosten besparen.

dure applicaties

Wij zien vaak dat menig accountant- en boekhoud kantoor niet de juiste software ter beschikking heeft om de verblijfskostenvergoeding te berekenen. Dit komt doordat zij niet genoeg klanten binnen de beroepsgoederenvervoer hebben, om deze dure applicaties aan te schaffen. Hiervoor moet u wel meer betalen omdat zij meer werk aan uw administratie moeten besteden.

snel terug verdient

Daardoor is de calculator snel terug verdient. Bovendien kunt u duizenden euro’s per jaar besparen op uw administratiekosten. Maar ook in de personeelskosten, door een goed inzicht te hebben in de directe en indirecte uren van de chauffeur.

 

Bestel vandaag

Snel en eenvoudig. Geen ingewikkelde codes invullen. Alles overzichtelijk.
Onbeperkt meerdere ritten per dag invoeren.
Bestel vandaag en ga vandaag nog aan de gang. Raadpleeg onze helpdesk. Of kom naar een van onze Seminars. De eerst volgende is op 19 oktober 2017 in Lelystad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*