VKV Calculator

Home » VKV Calculator
alle wettelijke toeslagen

VKV calculator

De Verblijfskostenvergoeding Calculator, ofwel de VKV Calculator, berekent o.a. de wisselende vergoeding voor chauffeurs in het beroepsgoederenvervoer eenvoudig uit. Nadat de chauffeur zijn of haar gewerkte uren heeft doorgegeven, verwerkt de VKV Calculator  snel en accuraat alle aan uren gerelateerde zaken. Er wordt rekening gehouden met alle gestelde richtlijnen in de cao Beroepsgoederenvervoer, waaronder de Tijd-voor-Tijd-regelingen.

Minimale data-invoer, snel en accuraat; dat zijn de drie geheimen van de VKV Calculator. In de logistieke sector wordt vaak nog met meerdere Excel-sheets of papieren staffels gewerkt. De VKV Calculator maakt aan deze onoverzichtelijkheid een einde. Door alleen de begin-, eind- en eventueel pauzetijd in te voeren, voert het programma zelf alle ingewikkelde berekeningen uit.

Kies je Calculator verblijfskostenvergoeding

De VKV Calculator van Verblijfskostenvergoeding.nl is beschikbaar in twee uitvoeringen. Gebruik onderstaand overzicht om te achterhalen welke versie voor jouw organisatie het meest geschikt is. Ben je nog niet overtuigd, dan kun je voor onze software eerst een licentie voor één maand aanvragen voor slechts € 40,00.

Of neem direct de 12 maandenversie.

Heb je vragen over de toepassingen van onze software binnen je transportbedrijf? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen om jouw situatie (per mail of  telefonisch) door te spreken.

Tijd besparen met Verblijfskostenvergoeding.nl

De VKV Calculator maakt een einde aan onoverzichtelijkheid en geeft meer transparantie

De VKV Calculator geeft altijd precies
die informatie die je nodig hebt

De hele cao-regelgeving opgenomen in de VKV Calculator

De VKV Calculator stelt je in staat om altijd de juiste berekening te bieden. Het biedt nooit te veel, maar altijd precies genoeg informatie. Door de juiste kolommen ‘aan’ te zetten, beschik je ieder moment exact over die informatie welke voor jouw bedrijf van belang is. Neem bijvoorbeeld de Tijd-voor-Tijd-regelingen. Maar ook de in de cao staande pauze-staffel, gebruikelijk in de cao-transport en logistiek, is hierin opgenomen. Daarnaast zijn kolommen voor kilometer- en diverse vergoedingen te openen.

Optioneel: maak je geen gebruik van bepaalde vergoedingen (kolommen) en andere opties, dan zijn deze kolommen gewoon uit te zetten. De data-invoer blijft dezelfde maar met de VKV Calculator is de informatie overzichtelijk geworden.

Met de optie nachtvergoeding wordt vanzelfsprekend de 19% nachtvergoeding (vanaf 1-7-17 ingevoerd) direct in Euro of uren berekend. Gelijktijdig worden de vakantiedagen bijgehouden en worden automatisch de uren bij een vakantie- of snipperdag urensaldo ingevuld. Ook tijdens de feestdagen wordt er automatisch een achturige werkdag geregistreerd; waarbij de gewerkte feestdaguren als 200% worden doorgevoerd.

En dat allemaal voor een prijs die je
eigenlijk niet voor mogelijk houdt