Wij berekenen de vakantietoeslag voor jou

Op hoeveel vakantietoeslag mag jij rekenen?

Het valt niet mee om je vakantietoeslag te berekenen. Niet voor jou, maar ook niet voor je werkgever. Gebruikt hij daarvoor wel het juiste programma? Krijg jij wel wat jou toekomst? Met de Verblijfskostenvergoeding Calculator, kortweg de VKV Calculator, is dit heel eenvoudig en correct te berekenen.

Je werkgever kan een licentie voor het gebruik van dit programma kopen en zo voor alle chauffeurs alle toeslagen op de juiste wijze berekenen. Wat jij daaraan hebt? Dat je als chauffeur zeker weet dat je exact datgene krijgt wat jou toekomt. Heeft je werkgever ons programma, dan zou ik me geen moment zorgen maken. Dan krijg jij precies de juiste toeslagen doorberekend.

Wij helpen jou als chauffeur!

Wil je desondanks, of omdat je werkgever onze VKV Calculator niet gebruikt, toch zeker weten dat de vakantiegeld berekeningen  kloppen, dan heb je vandaag geluk. De eerste vijf chauffeurs die ons om hulp vragen, helpen we gratis. We berekenen voor jou de juiste vakantietoeslagen. Maar daarvoor hebben we wel een aantal belangrijke gegevens van je nodig! (lees hierover straks meer)

De vakantietoeslag per 01-01-2019 wordt berekend over alle uren- en andere toeslagen die je vorig jaar hebt ontvangen. Dit kan een bijzonder lastige berekening zijn. Tenslotte gaat het over de toeslagen van de 130, de 150 en de 200 procent uren die je in 2018 hebt gemaakt. Het je veel weekenduren gedraaid, dan kan jouw vakantietoeslag meer zijn dan het percentage van 22,75% die de werkgever op basis van de overuren mag toekennen.

Hoe weet jij dat jij het juiste vakantiegeld krijgt? Dit kan namelijk voor elke chauffeur(*) verschillend zijn. Bereken dit zelf maar eens dan ontdek je dat het weer een zeer lastige berekening is.

Kom je er niet uit?

Ben jij benieuwd wat voor bedrag je per dag krijgt of waar je recht op hebt, maar vind je het niet gemakkelijk om ondanks de juiste gegevens de berekening te maken? Laat dan door ons je vakantiegeld over de eerste 22 dagen berekenen, en vergelijk dit met wat je krijgt.

Hiervoor stuur je ons de volgende gegevens:

  • Je urenstaten. Beter nog de urenverantwoordingstaten die je van je werkgever elke maand, periode of week dient te krijgen.  Wel van het hele jaar 2018.
  • Krijg je deze niet, vraag er dan om. Zie artikel 26a lid 2 sub d t/m h van de cao. Hij is verplicht deze te verstrekken.
  • Het bedrag dat je elke betaalperiode krijgt betaald aan andere toeslagen. Gespecificeerd welke toeslagen en bedrag per toeslag. lees meer over deze vakantietoeslag
  • Je functieloonschaal per 1 januari 2019.

Dit is alles wat we voor jouw specifieke berekening nodig hebben . Je kunt dit per mail aanleveren in Excel (XLS(m)) of PDF. Geen handgeschreven week- of maand-urenstaten.

Uit privacy overwegingen worden, na de berekening, al je aangeleverde gegevens gewist.

Binnen een paar dagen weet jij wat jouw specifieke vakantietoeslag volgens de nieuwe cao regeling per 1-1-19 is. Voor de eerste 5 aanvragen doen wij dit gratis. Dus wees er snel bij.

Mail ons gerust als  je hierover vragen hebt.

 

(*) Deze service is alleen voor chauffeurs. Werkgevers kunnen een calculatie licentie aanvragen. Hierin wordt deze regeling voor elke chauffeur automatisch apart berekend.